AmigaWARP ORGANIZACIJA
NOVOSTI Warpovci LINKOVI
Hardver NAŠE AMIGE Oglasi
SOFTVER Upitnici INSIDER
Igre ARHIVA AmigaWARP
Copyright (C) 1997-2016
AmigaWARP
TM
PROMJENJENO:
24.05.2014
InfoNET hosting


Sve informacije o AmigaWARP organizaciji


Dobrodošli na Web stranice AmigaWARP organizacije!
AmigaWARP je neprofitabilna organizacija koja okuplja sve Amigaše i one koji se tako osjećaju. Smisao WARP-a je aktivna Amiga-podrška za postojeće korisnike, vraćanje nazad starih korisnika (tko je jednom bio Amigaš - uvijek ostaje Amigaš!) i naravno animiranje novih Amiga korisnika.

Za postojeću malobrojnu Amiga zajednicu vrlo je važno da smo dobro povezani, informirani, organizirani i upravo je to smisao WARP-a koji također podržava sve Amiga platforme (AmigaOS, MorphOS, AROS, UAE).

Jedna od bitnih zadaća WARP-a je promicanje novog Amiga hardvera i softvera temeljenog na modernom PPC hardveru i operativnom sustavu.

AmigaWARP legal information
AmigaWARP organization makes no claims of ownership, rights to use or rights to commercialize any other trademark that in any way includes word "Amiga". Content of AmigaWARP Web pages that are created by AmigaWARP organization authors are intelectual property of AmigaWARP Organization and cannot be copied without permission.

AmigaWARP organizacija ne polaže nikakva prava, vlasništvo ili prava korištenja u komercijalne svrhe bilo koji trademark koji u bilo kojem obliku sadrži riječ "Amiga". Autorski dijelovi AmigaWARP Web stranica koji su kreirani od strane autora AmigaWARP organizacije su vlasništvo AmigaWARP organizacije i ne mogu biti korišteni nez prethodne dozvole.

Contact email address is:
Official email AmigaWARP address is: contact@amigawarp.org

Kontakt email adresa:
Službena email adresa AmigaWARP-a je: contact@amigawarp.org
Također moguće je pisati i direktno osnivačima koji se brinu o WARP organizaciji općenito:

Domagoj Ožanić - Dooz - domagoj.ozanic@zg.t-com.hrIvan Teskera - VooDoo - tes@hi.htnet.hrIvan Buđak - CIM - cim.here@gmail.comPovijest WARP-a (1997 - 2014)
Daleke 1997-e godine osnovan je prvobitni WARP kao prvi HR Amiga papirnati časopis. Osnivači su bili RatedRR i Dooz. Časopis je imao nakladu od oko 200 primjeraka i financirao se isključivo u svrhu pokrivanja troškova umnožavanja slijedećeg broja. U godinama koje su prolazile izašla su dva broja WARP-a, dok je treći ipak završio samo u pripremi (neki od članaka za treći broj su zaista bili napisani). U daljnjem radu WARP se orijentirao isključivo na Web podršku da bi cijeli projekt godine 2000-e bio zatvoren i stavljen "na čekanje" do dolaska nekih boljih vremena za Amigu. Nažalost iz davne 1997-e od stare WARP ekipe je na Amigi ostao aktivan samo jedan od osnivača - Dooz, dok je drugi osnivač - RatedRR, iako više nije aktivan na Amiga sceni otvoreno podržao korak koji je slijedio - reaktiviranje WARP organizacije. Krajem 2013-e godine okuplja se nova bazna ekipa WARP-a sastavljena od tri člana (Dooz, VooDoo, Cim) koja reaktivira WARP jer smatra da nam je opet potrebna snažna Amiga organizacija oko koje ćemo se okupljati i tako osnažiti Amiga scenu u HR i šire.